Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Vă invităm la o excursie în vie, la cules de struguri, prima ieșire cu public din acest an. Urmată de o vizită în cramă, la răcoare, la o degustare. Vă invităm la o excursie în vie, la cules de struguri, prima ieșire cu public din acest an. Urmată de o vizită în cramă, la răcoare, la o degustare. Vă invităm la o excursie în vie, la cules de struguri, prima ieșire cu public din acest an. Urmată de o vizită în cramă, la răcoare, la o degustare.

Locul exact de întâlnire va fi stabilit și anunțat personal puțin înaintea evenimentului. Rezervările și datele voastre de contact le așteptăm aici:  Sign Up Today!

Culesul strugurilor este poate cea mai importantă activitate pentru un turist pasionat de turismul vitivinicol. Pe Dealu Mare culesul începe la sfârșitul verii și durează până în octombrie sau noiembrie. În toată această perioadă ne puteți fi alături la culesul strugurilor și la prepararea vinului.

Degustăm Tămâioasă, Fetească albă, Fetească regală, Riesling, Merlot, Busuioacă de Bohotin și Fetească neagră.

Arta aprecierii vinurilor prin degustare este o analiză senzorială mult diferită de simplul act de a bea. Ea implică reflecție, recunoaștere și apreciere. Analiza senzorială sau degustarea reprezintă singura modalitate de apreciere a calității unui vin. Analiza senzorială a vinului este poate ce­a mai complexă analiză.