UNDE DORMIM
BUTOI vs PENSIUNE

Locul seamănă oarecum cu un camping, doar că nu dormi în căsuțe, ci în butoaie imense, foarte îmbietoare mai ales după o vizită în cramă. Avem soluții de cazare și pentru amatorii de confort sporit: cinci camere duble, cu tot ce le trebuie.

Deși suntem mari iubitori de animale, descurajăm prezența însoțitorilor cu patru lăbuțe.

ÎNTÂI AU FOST
BUTOAIELE

Șase la număr, aduse de foarte departe, ar fi trebuit să ajungă în cramă. S-au dovedit inutilizabile, dar nu inutile. Modificate și aranjate cu pricepere au fost transformate în primul dormitor în butoaie de vin din țară. Era prin anul 2005… Butoaiele au câte două paturi și sunt bine izolate termic. În apropiere se află un grup sanitar cu duș.

APOI AM RIDICAT
PENSIUNEA

Pentru a acoperi și sezonul rece și pentru a-i mulțumi pe toți (mulți nu cochetează cu dormitul în butoi), în 2012 am ridicat în apropiere și o pensiune clasică. Are cinci camere cu băi, balcoane și terase, încălzire centrală, bucătărie bine dotată la dispoziția musafirilor.

INFORMAȚII / REZERVĂRI

Informații pentru turiști: acces, cazare, dotări, facilități, rezervări butoaie / camere, programări la degustări, prețuri, detalii despre zona turistică

SUNĂ-NE!

0744 938 038

Trimite E-mail