Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Degustarea vinului este o analiză senzorială mult diferită de simplul act de a bea. Ea implică reflecție, recunoaștere și apreciere. Degustarea reprezintă singura modalitate de apreciere a calității unui vin. Analiza senzorială a vinului este poate ce­a mai complexă analiză. La degustare sunt percepute toate cele patru gusturi elementare: dulce, sărat, acid și amar.

Locul degustării va fi stabilit și anunțat înaintea evenimentului. Rezervările și datele voastre de contact le așteptăm aici: Sign Up Today! până cel târziu vineri, 7 august.  

Vrând, nevrând, organizăm ad-hoc cele mai multe degustări de vin din zonă. Pentru că suntem producători de vinuri bune și lumea vine să cumpere de la cramă. Și alege soiul, tăria, dulceața vinului gustând și consultându-se cu noi. În funcție de eveniment, de invitați, de buget, de meniu, de anotimp. Dar organizăm și degustări private, chiar și cu somelier. Sunt 11 vinuri de gustat.

Avem pentru degustare: Tămâioasă, Fetească Albă, Fetească Regală, Riesling, Merlot, Busuioacă de Bohotin și Fetească Neagră.

Mauris ac arcu sit amet enim lacinia volutpat. Nulla ac ultricies neque. Fusce auctor aliquet pharetra. Sed ac nisi ultricies, scelerisque ex non, semper lorem. P hasellus viverra risus nec mattis dignissim quis ultricies nisl auctor ac. Mauris ac arcu sit amet enim lacinia volutpat. Nulla ac ultricies neque.